ΣΤΕΛΕΧΗ

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  Διευθυντής Σχολής / Argentine Tango, Latin

Άρχισε το κλασικό & μοντέρνο χορό σε ηλικία 12 χρονών.

Από το 1982 ασχολήθηκε με τους λάτιν & ευρωπαϊκούς χορούς, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό.

Από το 1985 ασχολείται επαγγελματικά με την διδασκαλία. Είναι κάτοχος των επαγγελματικών πτυχίων ASSOCIATE ,MEMBER  & FELLOW of IDTA & ISTD σε Latin & Ballroom.

Το 1993 εισήγαγε πρώτος το International Style στην Ελλάδα με δικαίωμα εξετάσεων από την Αγγλία και είναι κριτής διεθνών αγώνων σε Latin & Ballroom, μέσω του British Dance Council και είναι από τους πρωτεργάτες του Αργεντίνικου Τάνγκο στην χώρα μας.

Από το 2000 ταξιδεύει συχνά στην Αργεντινή όπου παρακολουθεί μαθήματα tango από τους σημαντικότερους δασκάλους του είδους

Είναι ιδρυτής και ενεργό μέλος της μοναδικής επαγγελματικής χορευτικής ομάδας αργεντίνικου Τάνγκο στην Ελλάδα, των ΤANGO LOCO και της Επαγγελματικής Ακαδημίας του Tango, όπου και διδάσκει καθώς επίσης & διοργανωτής του Athens Tango Festival

Το 1994 ιδρύει τη σχολή χορού "Quick Step" η οποία είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σχολές στην Ελλάδα!

Μαζί με τη Βαλεντίνα Δραγάτση γράφουν το 2008 και το 2017 τον πρώτο & δεύτερο διεθνή επαγγελματικό οδηγό (βιβλίο & DVD) για το Tango Argentino, μετά από πρόσκληση του IDTA (International Dance Teachers Association).

Από το 2012 είναι πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδος και ένας απ τους συγγραφείς του βιβλίου για την πιστοποίηση επαγγέλματος Χορευτή-Χοροδιδάσκαλου, μέσω του υπ. Παιδείας.

ΔΡΑΓΑΤΣΗ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ  Argentine Tango

Αρχίζει τις σπουδές της στο κλασικό χορό και αργότερα στο μοντέρνο. Ώς κάτοχος του διδασκαλικού διπλώματος ASSOCIATE του IDTA, ειδικεύεται στην διδασκαλία των Latin χορών. Από το 1995 διδάσκει και αυθεντικό Αργεντίνικο Τάνγκο. Ταξιδεύει συχνά στην Αργεντινή όπου παρακολουθεί μαθήματα τάνγκο από τους μεγαλύτερους δασκάλους του είδους όπως τους Osvaldo & Miguel Sotto, Jesus Velasguez, Mora Godoy, (χορευτές του συγκροτήματος ΤangoX2), Graciela Gonzales, Chicho, Sebastian Arce & Mariana Montes, Luis Bruni (για τα Saltos), Silvina Laurea & Pablo Pouchot, Pablo Medici & Veronica Kuttel, ενώ δάσκαλοι του για τον χορό Canyengue υπήρξαν οι Luis Grondona & Mirta Sol οι Βασιλιάδες του "Canyengue"!

Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος της μοναδικής επαγγελματικής χορευτικής ομάδας αργεντίνικου Τάνγκο στην Ελλάδα, των TANGO LOCO.

ΣΑΛΤΑΟΥΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  Tribal, Σύγχρονο

Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Ραλλού Μάνου» και απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ.

Διδάσκει τεχνική σύγχρονου και κλασικού χορού, δημιουργικό χορό και αυτοσχεδιασμό. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το London Contemporary Dance School ( The Place- Developing Artistic Practice), πάνω στη χορογραφία και ερμηνεία έργων, καθώς επίσης και στη σωματική έκφραση. Παράλληλα είναι κάτοχος επαγγελματικού πτυχίου από το IDTA σε Latin (Fellow), Argentine Tango και Belly Dance. Εξειδικεύεται στο Tribal Belly Dance διδάσκοντας πάνω απο μια δεκαετία και παίρνοντας μέρος σε πολυάριθμους διαγωνισμούς και φεστιβάλ. Ταυτόχρονα εμπλουτίζει τη γνώση και την εμπειρία της συνεχώς με σεμινάρια με γνωστούς καλλιτέχνες στο χώρο μεταξύ άλλων Tempest, Zoe Jakes και Tasmin Leona.

Έχει χορογραφήσει για αρκετές παραστάσεις και φεστιβάλ την ομάδα Νύμφες.

ΘΩΜΛΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ  Σύγχρονο

Η Δήμητρα Θωμλούδη ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως χορογράφος και δασκάλα χορού. Είναι απόφοιτος της ανώτερης επαγγελματικής σχολής χορού ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις και ομάδες σύγχρονου χορού και χοροθεάτρου όπως Μακεδονική Ομάδα Χορού «Ανδρομάχη Καφαντάρη», Χοροθέατρο «Παρουσίες» (Μπέτυ Βυτινάρου), χοροθέατρο «Cast» (Μπέτυ Βυτινάρου), ομάδα χοροθεάτρου «Θέατρο Σοφούλη» (Θεσσαλονίκη), ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας κ.α. Από το το 2001 έως το 2008 δίδαξε μοντέρνο και κλασικό χορό (σύστημα R.A.D.) σε σχολές στις Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Καβάλα και Βέροια. Από το 2008 διδάσκει σύγχρονο και κλασικό χορό σε σχολές χορού της Αθήνας, Μουσικοκινητική Αγωγή σε Ιδιωτικά σχολεία και Παιδικούς Σταθμούς και Κινησιολογια σε Μαθητικές Χοροθεατρικές Ομάδες.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  Funky Jazz

Papadopoylos

Δάσκαλος χορού και χορευτής. Απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης Αθηνών και του Martha Graham School of Contemporary Dance New York. Pilates Instructor, και απόφοιτος της AF Studies, Greece. Συμμετοχή σε θεατρικές παραγωγές, καλλιτεχνικά χορευτικά σχήματα, Eurovision κλπ.

ΒΛΑΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ  Latin

vlachaki

Η Μαρία Βλαχάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και σε ηλικία μόλις 5 ετών ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το χορό. Ασχολήθηκε με διάφορα είδη όπως το κλασικό μπαλέτο, ο σύγχρονος χορός, το modern theater ενώ παράλληλα αποφοίτησε από το τμήμα Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στα επόμενα χρόνια έγινε κάτοχος επαγγελματικών διπλωμάτων IDTA και ISTD σε latin, ballroom και μοντέρνο χορό. Στη σχολή μας ειδικεύεται στην διδασκαλία Latin χορών.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ  Latin, Hip Hop

11223814 10200653029643949 3968967352303859281 n

Γεννημένη στην Κύπρο ξεκίνησε σε ηλικία 5 χρονών τα πρώτα της βήματα στον κλασσικό χορό και λάτιν, καθώς συνεχίζει με μοντέρνο, χιπ-χοπ και φλαμένγκο. Μέλος της ομάδας «ΑLLLADIES» κερδίζει πρώτες θέσεις σε διαγωνισμούς και συμμετέχει σε πολλά showsκαι παραστάσεις. Το 2010 ήρθε στην Αθήνα για τις σπουδές της στο Παιδαγωγικο Τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και παράλληλα συνεχίζει επαγγελματικά το μεγάλο της πάθος τον Χορό.

Γίνεται μέλος της οικογένειας Quickstep και Κάτοχος των επαγγελματικών διπλωμάτων του IDTA στις κατηγορίες Latin και Ballroom. Συμμετέχει σε πολλά σεμινάρια και συνεχίζει της σπουδές της αποφοιτώντας από την επαγγελματική σχολή «HouseofPerformingArts»σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΑΞΙΑ με ειδίκευση στις «Εφαρμοσμένες Τέχνες Χορού». Τα τελευταία χρόνια διδάσκει σε σχολές χορού, ενώ παράλληλα χορογραφεί και συμμετέχει σε διαγωνισμούς παίρνοντας πολλές διακρίσεις. Στις σχολές Quickstep διδάσκει Latin και Hip Hop. Μότο της είναι « τα 100 χρόνια είναι τα πιο δύσκολα, ο χορός είναι μια συνεχείς προσπάθεια».

ΗΛΙΑΣ ΘΕΡΜΟΣ  Salsa, Bachata

Ilias Thermos

Είναι ο Ηλίας Θέρμος και είναι παθιασμένος με ένα πράγμα παραπάνω από οτιδήποτε άλλο: το Mambo & Salsa. Το 2008 ως νέος χορευτής, έκανε την μετάβαση από τον ισχυρό κόσμο του b-boying στο up-tempo Mambo.

Στοχεύοντας να διατηρήσει την παράδοση και την ατμόσφαιρα ζωντανή και επιπλέον να ωριμάσει επαγγελματικά,πέρασε 2 χρόνια στο Μιλάνο όπου εκπαιδεύτηκε από τον Master του Mambo, Adolfo Indacochea, και έπειτα μπήκε στην ομάδα του, τους διάσημους Latin Soul Dancers.

Πριν από το Μιλάνο,ήταν μέλος της La Secta Dance Company στην Ελλάδα και συμμετείχε σε μια πληθώρα χορευτικών εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο.Έχοντας ανάγκη να δημιουργήσει κάτι δικό του,ξεκίνησε να δουλεύει με την Melanie Milenova όπου ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης.Το 2017 συνεργάστηκε με την Markella Koutsomixali και συνέχιζε να ταξιδεύει σε κάποια από τα πιο διάσημα φεστιβάλ στην Ευρώπη και την Αμερική.Σήμερα ζει στην Αθήνα όπου διδάσκει σε χορευτικά τμήματα,χορεύοντας στον ρυθμό του New York Style και Μambo με "e;ενέσεις"e; Pachanga, Cha Cha & Boogaloo.

ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΥΡΟΥ  Σύγχρονο, Commercial Jazz

Marina Spyrou

Είναι 23 ετών από τη Λεμεσό, Κύπρος. Έχει ένα δια βίου πάθος για όλα τα διαφορετικά στυλ χορού. Χορεύει από την ηλικία των πέντε ετών! Επίσης παρακολούθησε πολλά μαθήματα χορού εντός και εκτός της χώρας, όπως το Laine Theatre Arts στο Epsom του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μετά το τέλος του σχολείου, μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει μπαλέτο και σύγχρονο χορό στην επαγγελματική σχολή χορού Ράλλου Μάνου.

Αφού αποφοίτησε με επιτυχία, πήρε την ευκαιρία να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα πιστοποιητικών σε μια από τις πιο γνωστές εταιρείες χορού σε όλο τον κόσμο, το Millennium Dance Complex στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Τώρα επέστρεψε στην Αθήνα διδάσκοντας και χορογραφώντας Μπαλέτο, Σύγχρονα, Hip Hop, Funky Jazz, commercial.

ΚΑΚΑΡΝΑΚΗ ΧΡΥΣΑ  Oriental, Latin

xrysa

Από μικρή ηλικία ξεκίνησε τα μαθήματα μπαλέτου, και σύγχρονου χορού.

Σε μεγαλύτερη ηλικία ασχολήθηκε επαγγελματικά με τους Latin χορούς παίρνοντας το επαγγελματικό πτυχίο από το IDTA (International Dance Teacher's Association). Παράλληλα έχει παρακολουθήσει διάφορα είδη χορών μέσα από την σχολή Quickstep Dance School όπως Tango Argentine, Ballroom, Σύγχρονο χορό, Musical, Bollywood, Oriental, Tribal. Με συμμετοχές σε αρκετούς διαγωνισμούς και events με την αγωνιστική ομάδα Latin All Ladies της σχολής Quickstep όπου είναι μέλος της, αλλά και σε duo και solo σε κατηγορίες Oriental.

Διδάσκει στην σχολή Quickstep Dance School από το 2018 Latin και Oriental.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ  Latin

papanikolopoulos mixalis

Ασχολείται αποκλειστικά με τον χορό από το 2013.

Κάτοχος επαγγελματικού Latin Associate , Argentine Tango & Salsa Diploma IDTA, διδάσκει κ χορογραφεί στην σχολή μας απο το 2017. Συμμετοχή σε διεθνή διαγωνισμούς με πολλές τιμητικές διακρίσεις καθώς και σε θεατρικοχορευτικές παραστάσεις.

Μέλος της επαγγελματικής. Χορευτικής ομάδας Tango Loco.

Σύντομη Περιγραφή

Στόχος των σχολών μας είναι η δημιουργία ποιοτικών συνθηκών διδασκαλίας και περιβάλλοντος προκειμένου να βιώσετε την μοναδική αυτή εμπειρία ελευθερίας στην κίνηση, σωματική και ψυχική υγεία και τελικά τη ζωή!

Επικοινωνία

www.QuickStep.gr

  • E-mail
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφή

Κάντε εγγραφή στην λίστα μας για να λαμβάνετε νέα απο εμάς!

Κοινωνικά Δίκτυα...Facebook