ΣΤΕΛΕΧΗ

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  Διευθυντής Σχολής / Argentine Tango, Latin

Άρχισε το κλασικό & μοντέρνο χορό σε ηλικία 12 χρονών.

Από το 1982 ασχολήθηκε με τους λάτιν & ευρωπαϊκούς χορούς, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό.

Από το 1985 ασχολείται επαγγελματικά με την διδασκαλία. Είναι κάτοχος των επαγγελματικών πτυχίων ASSOCIATE ,MEMBER  & FELLOW of IDTA & ISTD σε Latin & Ballroom.

Το 1993 εισήγαγε πρώτος το International Style στην Ελλάδα με δικαίωμα εξετάσεων από την Αγγλία και είναι κριτής διεθνών αγώνων σε Latin & Ballroom, μέσω του British Dance Council και είναι από τους πρωτεργάτες του Αργεντίνικου Τάνγκο στην χώρα μας.

Από το 2000 ταξιδεύει συχνά στην Αργεντινή όπου παρακολουθεί μαθήματα tango από τους σημαντικότερους δασκάλους του είδους

Είναι ιδρυτής και ενεργό μέλος της μοναδικής επαγγελματικής χορευτικής ομάδας αργεντίνικου Τάνγκο στην Ελλάδα, των ΤANGO LOCO και της Επαγγελματικής Ακαδημίας του Tango, όπου και διδάσκει καθώς επίσης & διοργανωτής του Athens Tango Festival

Το 1994 ιδρύει τη σχολή χορού "Quick Step" η οποία είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σχολές στην Ελλάδα!

Μαζί με τη Βαλεντίνα Δραγάτση γράφουν το 2008 και το 2017 τον πρώτο & δεύτερο διεθνή επαγγελματικό οδηγό (βιβλίο & DVD) για το Tango Argentino, μετά από πρόσκληση του IDTA (International Dance Teachers Association).

Από το 2012 είναι πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδος και ένας απ τους συγγραφείς του βιβλίου για την πιστοποίηση επαγγέλματος Χορευτή-Χοροδιδάσκαλου, μέσω του υπ. Παιδείας.

ΔΡΑΓΑΤΣΗ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ  Argentine Tango

Αρχίζει τις σπουδές της στο κλασικό χορό και αργότερα στο μοντέρνο. Ώς κάτοχος του διδασκαλικού διπλώματος ASSOCIATE του IDTA, ειδικεύεται στην διδασκαλία των Latin χορών. Από το 1995 διδάσκει και αυθεντικό Αργεντίνικο Τάνγκο. Ταξιδεύει συχνά στην Αργεντινή όπου παρακολουθεί μαθήματα τάνγκο από τους μεγαλύτερους δασκάλους του είδους όπως τους Osvaldo & Miguel Sotto, Jesus Velasguez, Mora Godoy, (χορευτές του συγκροτήματος ΤangoX2), Graciela Gonzales, Chicho, Sebastian Arce & Mariana Montes, Luis Bruni (για τα Saltos), Silvina Laurea & Pablo Pouchot, Pablo Medici & Veronica Kuttel, ενώ δάσκαλοι του για τον χορό Canyengue υπήρξαν οι Luis Grondona & Mirta Sol οι Βασιλιάδες του "Canyengue"!

Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος της μοναδικής επαγγελματικής χορευτικής ομάδας αργεντίνικου Τάνγκο στην Ελλάδα, των TANGO LOCO.

ΣΑΛΤΑΟΥΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  Tribal, Σύγχρονο

Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Ραλλού Μάνου» και απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ.

Διδάσκει τεχνική σύγχρονου και κλασικού χορού, δημιουργικό χορό και αυτοσχεδιασμό. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το London Contemporary Dance School ( The Place- Developing Artistic Practice), πάνω στη χορογραφία και ερμηνεία έργων, καθώς επίσης και στη σωματική έκφραση. Παράλληλα είναι κάτοχος επαγγελματικού πτυχίου από το IDTA σε Latin (Fellow), Argentine Tango και Belly Dance. Εξειδικεύεται στο Tribal Belly Dance διδάσκοντας πάνω απο μια δεκαετία και παίρνοντας μέρος σε πολυάριθμους διαγωνισμούς και φεστιβάλ. Ταυτόχρονα εμπλουτίζει τη γνώση και την εμπειρία της συνεχώς με σεμινάρια με γνωστούς καλλιτέχνες στο χώρο μεταξύ άλλων Tempest, Zoe Jakes και Tasmin Leona.

Έχει χορογραφήσει για αρκετές παραστάσεις και φεστιβάλ την ομάδα Νύμφες.

ΘΩΜΛΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ  Σύγχρονο

Η Δήμητρα ξεκίνησε να διδάσκει επαγγελματικά πριν 10 χρόνια αρχικά στην Καβάλα και έπειτα στη Θεσσαλονίκη!

Απόφοιτος της ανώτερης επαγγελματικής σχολής Κονταξάκη, με σπουδές και σεμινάρια σε μπαλέτο, σύγχρονο και modern. Από το 2003 όμως έρχεται σε επαφή με το hip hop το οποίο την κερδίζει ολόψυχα! Με τη χορευτική της ομάδα hip hop κερδίζει πρώτες θέσεις σε διαγωνισμούς και η ίδια συμμετέχει σε πολλά shows και παραστάσεις!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  Funky Jazz

Papadopoylos

Δάσκαλος χορού και χορευτής. Απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης Αθηνών και του Martha Graham School of Contemporary Dance New York. Pilates Instructor, και απόφοιτος της AF Studies, Greece. Συμμετοχή σε θεατρικές παραγωγές, καλλιτεχνικά χορευτικά σχήματα, Eurovision κλπ.

ΒΛΑΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ  Latin

vlachaki

Η Μαρία Βλαχάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και σε ηλικία μόλις 5 ετών ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το χορό. Ασχολήθηκε με διάφορα είδη όπως το κλασικό μπαλέτο, ο σύγχρονος χορός, το modern theater ενώ παράλληλα αποφοίτησε από το τμήμα Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στα επόμενα χρόνια έγινε κάτοχος επαγγελματικών διπλωμάτων IDTA και ISTD σε latin, ballroom και μοντέρνο χορό. Στη σχολή μας ειδικεύεται στην διδασκαλία Latin χορών.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ  Latin, Hip Hop

11223814 10200653029643949 3968967352303859281 n

Γεννημένη στην Κύπρο ξεκίνησε σε ηλικία 5 χρονών τα πρώτα της βήματα στον κλασσικό χορό και λάτιν, καθώς συνεχίζει με μοντέρνο, χιπ-χοπ και φλαμένγκο. Μέλος της ομάδας «ΑLLLADIES» κερδίζει πρώτες θέσεις σε διαγωνισμούς και συμμετέχει σε πολλά showsκαι παραστάσεις. Το 2010 ήρθε στην Αθήνα για τις σπουδές της στο Παιδαγωγικο Τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και παράλληλα συνεχίζει επαγγελματικά το μεγάλο της πάθος τον Χορό.

Γίνεται μέλος της οικογένειας Quickstep και Κάτοχος των επαγγελματικών διπλωμάτων του IDTA στις κατηγορίες Latin και Ballroom. Συμμετέχει σε πολλά σεμινάρια και συνεχίζει της σπουδές της αποφοιτώντας από την επαγγελματική σχολή «HouseofPerformingArts»σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΑΞΙΑ με ειδίκευση στις «Εφαρμοσμένες Τέχνες Χορού». Τα τελευταία χρόνια διδάσκει σε σχολές χορού, ενώ παράλληλα χορογραφεί και συμμετέχει σε διαγωνισμούς παίρνοντας πολλές διακρίσεις. Στις σχολές Quickstep διδάσκει Latin και Hip Hop. Μότο της είναι « τα 100 χρόνια είναι τα πιο δύσκολα, ο χορός είναι μια συνεχείς προσπάθεια».

ΣΑΛΒΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ  Σύγχρονο, Salsa, Bachata

salvaras

Ξεκίνησε χορό ήδη απ τα παιδικά του χρόνια σε ηλικία 7 χρονών με Κλασικό Μπαλέτο. Κατέκτησε όλα τα πτυχία του συστήματος Vaganova, ενώ από το 2018 είναι απόφοιτος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με συμμετοχή σε δεκάδες παραστάσεις με διεθνή ονόματα του χώρου.

Με την Salsa και τους παρεμφερείς χορούς ασχολείται εδώ και 10 χρόνια.

Εργάζεται επαγγελματικά σε ομάδες και σχολές χορού ενώ εχει πολλές διακρίσεις σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Η επιμόρφωση του είναι συνεχής μέσα από διεθνή φεστιβάλ εντός και εκτός Ελλάδας.

ΜΠΑΚΑ ΜΥΡΣΙΝΗ  Σύγχρονο, Salsa, Bachata

mpaka myrsini

Απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, και τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών ασχολήθηκε απο την ηλικία των 5 ετών με τη Ρυθμική γυμναστική όπου πήρε μέρος και διακρίθηκε σε πολλούς Πανελλήνιους αγώνες.

Παρακολούθησε μαθήματα Μπαλέτου και συγχρονου χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό με συμμετοχή σε δεκάδες παραστάσεις και παρουσιάσεις της Εθνικής Λυρικής σκηνής καθώς και πολλά σεμινάρια με σημαντικές προσωπικότητες του χορού και χορογράφους. Τελος, συνεχίζει την εκπαίδευση της στη Salsa με συμμετοχή σε φεστιβάλ και το Tango.

Συμμετέχει στίς Ιέρειες της Ολυμπιακής φλόγας και διδάσκει Μπαλέτο συστήματος Vaganova, Σύγχρονο και Μοντέρνο χορό συστήματος Limon και Release και Salsa.

ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ  Tango Argentino / Δασκάλα-Χορογράφος

Metaxopoulou

Ασχολείται αποκλειστικά με το Αργεντίνικο. Τάνγκο σχεδόν 15 χρόνια. Συμμετέχει ενεργά σε διεθνείς διαγωνισμούς με πρώτα βραβεία και διακρίσεις, σε δημιουργία παραστάσεων και σεμινάρια. Κάτοχος του επαγγελματικού πτυχίου Argentine Tango του IDTA. Χορογράφος και προπονητής της επαγγελματικής ομάδας Tango, TANGO LOCO.

Στην Αθήνα διδάσκει από το 2015 όπου συνεργάζεται με τον Στέφανο Χατζηγεωργίου

ΚΑΚΑΡΝΑΚΗ ΧΡΥΣΑ  Oriental, Latin

xrysa

Από μικρή ηλικία ξεκίνησε τα μαθήματα μπαλέτου, και σύγχρονου χορού.

Σε μεγαλύτερη ηλικία ασχολήθηκε επαγγελματικά με τους Latin χορούς παίρνοντας το επαγγελματικό πτυχίο από το IDTA (International Dance Teacher's Association). Παράλληλα έχει παρακολουθήσει διάφορα είδη χορών μέσα από την σχολή Quickstep Dance School όπως Tango Argentine, Ballroom, Σύγχρονο χορό, Musical, Bollywood, Oriental, Tribal. Με συμμετοχές σε αρκετούς διαγωνισμούς και events με την αγωνιστική ομάδα Latin All Ladies της σχολής Quickstep όπου είναι μέλος της, αλλά και σε duo και solo σε κατηγορίες Oriental.

Διδάσκει στην σχολή Quickstep Dance School από το 2018 Latin και Oriental.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ  Latin

papanikolopoulos mixalis

Ασχολείται αποκλειστικά με τον χορό από το 2013.

Κάτοχος επαγγελματικού Latin Associate , Argentine Tango & Salsa Diploma IDTA, διδάσκει κ χορογραφεί στην σχολή μας απο το 2017. Συμμετοχή σε διεθνή διαγωνισμούς με πολλές τιμητικές διακρίσεις καθώς και σε θεατρικοχορευτικές παραστάσεις.

Μέλος της επαγγελματικής. Χορευτικής ομάδας Tango Loco.

Σύντομη Περιγραφή

Στόχος των σχολών μας είναι η δημιουργία ποιοτικών συνθηκών διδασκαλίας και περιβάλλοντος προκειμένου να βιώσετε την μοναδική αυτή εμπειρία ελευθερίας στην κίνηση, σωματική και ψυχική υγεία και τελικά τη ζωή!

Επικοινωνία

www.QuickStep.gr

  • E-mail
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφή

Κάντε εγγραφή στην λίστα μας για να λαμβάνετε νέα απο εμάς!

Κοινωνικά Δίκτυα...Facebook